Utleie av klubbhuset

Festsalen i klubbhuset kan leies for ditt arrangement.

Skal du ha større selskap enn du har plass til hjemme?

Strømmen IF leier ut Klubbstua på hverdager og i helger. Vi har et enkelt kjøkken med alt tilbehør, samt prosjektor og TV.

Aktive medlemmer, ledere og trenere i strømmen IF kan leie klubbstua til reduserte priser. På grunn av Covid og økte krav til renhold er leieprisene oppjustert.

nytt klubbhus.jpg

Klubbhuset, utleiepriser 2021:
For medlemmer, ledere og trenere i Strømmen IF:
Hverdager: 1200,-.
Fredag - lørdag - søndag: Kr 3000,-

For private og bedrifter:
Hverdager: Kr 3600,-
Fredag - lørdag - søndag, per dag: Kr 5000,-

Lokalene må forlates senest kl 02:00, og det gjøres avtale om når leietiden skal starte. Lokalene som forlates skal være ferdig vasket.

Lokalene er å anse som booket når betingelsene er akseptert og kontrakt er underskrevet. Nøkler kan hentes dagen før ved leie i helgene, og leveres tilbake på mandag i kontortiden.

Ta kontakt med stadionkontoret på telefon 63 81 30 92 eller epost [email protected] for å gjøre avtale.