Bli støttemedlem

Registrer deg som ny støttemedlem, eller forny ditt eksiterende medlemskap i dag!

Gå direkte til registrering

Vi i Strømmen IF Fotball er takknemlig for støtten og setter stor pris at du vil være støttemedlem. Gjennom verdiene kameratskap, trivsel og sportslig tilbud til alle ønsker vi å bygge relasjoner, kontakter og vennskap på Strømmen.

Praktisk informasjon om støttemedlemskap
Vi bruker systemet Superinvite for å gjøre det så enkelt som mulig for medlemmer og klubbkontoret å registrere støttemedlemskap.

På denne siden kan både nye og tidligere støttemedlemmer registrere seg.

Hva koster det?
Medlemskontingenten fastsettes av det årlige møtet og er kr 500 per år. Du kan velge å betale for ett år (kr 500), eller en måned av gangen (kr 50).

Alle medlemmer som er fylt 15 år og har vært medlem i minst en måned har stemmerett på det årlige møtet, som avholdes neste gang i februar 2020.

Er du aktiv i klubben? Da gjelder egne satser for medlemskontingenten. Mer informasjon finner du på siden for treningsavgift og medlemskontingent.

Takk for ditt bidrag!