Bli med på dugnad

Vi har alltid plass til flere frivillige

Annonse:

 I Strømmen IF får du fine opplevelser, fellesskap og et miljø for alle.

Gjennom verdiene kameratskap, trivsel og sportslig tilbud til alle ønsker vi å bygge relasjoner, kontakter og vennskap på Strømmen. Bli med på store og små triumfer når våre lag fra både topp- og breddefotballen spiller sine kamper. 

Klubben har en rekke arrangementer gjennom året, som krever frivillig innsats fra spillere/foresatte og andre. I 2021 håper vi å arrangere følgende:

Åpen dag på stadion

Hvert år arrangerer vi en dag for 5. -og 6. klassinger i samarbeid med OBOS og andre lokale samarbeidspartnere. Elevene skal gjennomføre et rebusløp der de blir kjent med stadion, lag, ansatte og frivilligheten.  Datoen for arrangementet fastsettes i slutten av februar. 

Fotballskoler

Første og siste uken i skoleferien arrangerer vi fotballskoler. Nærmere 150 fotballspillere i alderen 8-12 år får utfolde seg på kunstgresset, under ledelse av spillere fra Junior og A-laget. Vi har behov for at frivillige melder seg til disse arrangementene. I tillegg til å være aktivitetsledere for en gruppe, er det også behov for personell til  vakthold, rydding og servering av lunsj.

Strømmen Storsenter Cup

I Juni og September arrangeres det fotball-cup for barn. På disse cup'ene vil alle foresatte for spillere i alderen for cup'en bli forespurt om å bidra, enten med vakthold, rigging, rydding, i kiosk eller med annet.

Hjemmekamper i aldersbestemte lag

Alle Strømmen-lag har ansvaret for at gjestende lag blir  tatt i mot på en god måte! Før seriestart vil det distribueres en sjekkliste, som inneholder viktige elementer i det å arrangere en god kamp i aldersbestemte klasser.

Hjemmekamper i OBOS-ligaen

Strømmen IF gjør seg klar til tidenes sesong i OBOS-ligaen.  Klubben forventer økt engasjement og oppslutning fra publikum og det kreves mye frivillig innsats for at arrangementene skal bli vellykket. De ulike aldersbestemte lagene i klubben stiller med personer til kioskene.  Dette betyr at 10 voksne (16 ved storkamper/behov*) fra hvert lag/gruppe, stiller på 1 hjemmekamp i løpet av sesongen. For denne dugnaden mottar årgangen kr 2000 per kamp, til sin egen lagskasse.  

Slik er fordelingen av hjemmekampene i 2021:

DatoMotstanderDagTidDugnad/Årgang
?Raufoss??Avventer oppstart

 

Annonse: